logo Dekorace.cz

Dárkový porcelán

Porcelán a nábobí tvoří takřka základní součást vybavení našich kuchyní. Proto není divu, že nejen mnoho žen a dívek našlo zalíbení právě ve sbírání a obdivování těchto předmětů.
I nejrůznější umělci již odedávna soustřeďují svůj um na vytvoření co možná nejkrásnějších, nejjemnějších, ale často také nejoriginálnějších kousků dárkového porcelánu i zdánlivě obyčejného nádobí.

Náš e-shop dekorace.cz exkluzivně dováží zboží, které naleznete v kategorii s dárkovým porcelánem. Jedná se o velmi povedené kousky, které potěší každou maminku, babičku, sestru či přítelkyni, která nachází zálibu v tomto obdivuhodném kuchyňském vybavení.

Dárkový porcelán nabízíme jak po jednotlivých kusech, tak i ve vkusných sadách, které už nemohly být sladěnější. Cukřenky, konvičky, klasické i dezertní talíře, džbánky, misky, ale i velmi praktické dózy a hrnky. Je jen na vás nebo na dotyčné obdarované osobě, zda budete krásný porcelán opatrovat jako dekoraci a sbírkový předmět, nebo jej využijete i prakticky a budete jím ohromovat návštěvy při kávě či večeři.

Většina zboží z nabídky e-shopu dekorace.cz však dokáže posloužit oběma účelům – splní svůj praktický úděl, ale zároveň nezůstane pouze obyčejným vybavením domácnosti. Přinese do vašeho domova a vaší kuchyně krásu, vkus a nádech neobyčejnosti.

Pro zkušené a  pečlivé hospodyně jsou zde i poněkud netradiční kousky v podobě sad na servírování sýrů, pizzy, předkrmů nebo zákusků.

Pokud vybíráte dárkový porcelán jako dárek, potěší vás i forma balení, což je nejčastěji ochranná krabička či plato stejného motivu, jako samotné nádobí. To zajistí, že porcelánový dárek působí už na první pohled krásným dojmem.

Další zajímavé články

Nepřehlédněte

Dřevník – Rojaplast

3 486 Kč
Shop

Dřevník Wa-a – Rojaplast

4 620 Kč
Shop

Dřevník Sun – Rojaplast

2 993 Kč
Shop

Dřevník – Rojaplast

3 108 Kč
Shop

Dřevník Wa-c – Rojaplast

7 140 Kč
Shop

Dřevník Sun – Rojaplast

2 447 Kč
Shop