logo Dekorace.cz

Umělé květiny a stromy

Vzpomínáte si na nechvalné umělé květiny, stromy a palmy z dob minulých, kdy jen sotva připomínaly živý originál? Tyto časy jsou naštěstí pryč. Představujeme vám velice kvalitní umělé rostliny té nejvyšší kvality, jsou vyrobeny pomocí nejmodernějších technologií s důrazem na autentičnost. Tyto nové umělé květiny, stromy, palmy a další rostliny, jako třeba bambusy či kaktusy jsou opravdu jako živé.

Co dělá naše umělé květiny vyjímečné? Je to především dokonalé zpracování i těch nejmenších detailů, například pár zažloutlých lístečků, různobarevnost a nedokonalost, stejně jako je tomu u živých rostlin. Vždyť kdo by chtěl květinu, kde bude jeden lístek jako druhý?

Další zásadní věc je, že téměř 100% jsou použity přírodní kmeny a kmínky, takže umělý strom či keř vypadá téměř k nerozeznání od živého.

Umělé květiny jsou skvělou alternativou bytové dekorace nebo doplňku. Váš interiér se stane útulnější a přívětivější. Dle studií mají květiny v interiéru, a to i umělé, prokazatelně pozitivní vliv na lidskou psychiku, produktivitu práce a další faktory, které sice nelze změřit, ale ovlivňují spokojenost  a pocity člověka.

Rostliny jako dekorace v interiéru vytváří přívětivé klima a pomáhají odbourávat únavu, bolest hlavy, podráždění očí a podobně. Zelená barva má, jak známo, uklidňující účinky a podporuje dobrou náladu.

K umělým květinám, stromům, palmám, kaktusům apod. doporučujeme vybrat vhodný květináč nebo vázu, které můžete použít nejen pro umělé květiny.

V našem obchůdku najdete oblíbené palmy, fíkusy, dracény, datlovníky, banánovníky a mnoho různých stromků, stromů a keřů. Zajímavé jsou rozhodně také kvetoucí umělé stromy, girlandy, nebo sety umělá květina s květináčem. V neposlední řadě jsou tu i jehličnany jako umělé vánoční stromky.

Náš e-shop vám přináší širokou nabídku umělých květin za skvělé ceny.

Další zajímavé články

Nepřehlédněte

Sada 5 obrazů Tablo Center Dolce Vita

1 359 Kč
Shop

Svítící cedule Antic Line Caisse

1 090 Kč
Shop

Obraz Tablo Center Wonderful Flowers, 50 x 70 cm

969 Kč
Shop

Nástěnná směrovka na toalety Antic Line Toilettes

349 Kč
Shop

Sada 4 cedulek na dveře Antic Line Home

989 Kč
Shop

Zrcadlo 51x82.5 cm Vitrage – Esschert Design

4 079 Kč
Shop