Skladovky ihned a za super ceny!

Dřevěný TV stolek MORESBY světlý

Kód: 120601
ZDARMAZDARMA 16 805 Kč –19 %
Dřevěný TV stolek MORESBY světlý
16 805 Kč –19 % 13 449 Kč
U vás od 2 týdnů
Můžeme doručit do:
16.4.2024
Možnosti doručení

Designový TV stolek MORESBY od švédského výrobce kvalitního dřevěného nábytku ROWICO ve světlé kombinaci dubového dřeva a dubové dýhy.

✅ krásný nábytek

✅ kvalitní materiály

✅ nejnižší cena

✅ 30-ti denní vrácení ZDARMA

Detailní informace

Detailní popis produktu

O PRODUKTU

Designový TV stolek MORESBY od švédského výrobce kvalitního dřevěného nábytku ROWICO. Krásný a jednoduchý stolek je vyrobený z velmi kvalitního světlého dubového dřeva a dubové dýhy a pro delší životnost je ošetřen lakem. Maximální nosnost a stabilitu zajišťují 4 dřevěné nohy a spodní rám z masivního dubu. Vrchní část stolku tvoří 3 nádherné otevírací dveře, za nimiž se skrývají 3 policové prostory. Dvířka stolku jsou z dubové dýhy a jako madlo slouží podélná vsazená rýha uprostřed. Unikátní přírodní barva a jednoduché zpracování tvoří kousek, který se bude hodit do jakéhokoliv interiéru a poslouží nejlépe jako stolek pod televizi či jako komoda do pokoje nebo pracovny. 

 

S ČÍM SLADIT

MORESBY je krásný a stylový kousek moderního nábytku, který skvěle vynikne i v interiéru skandinávského stylu. Krásně jej zakomponujete do jakéhokoliv prostoru, ale vynikne především v obývacím pokoji, jako stolek pod TV či v ložnici a dalších pokojích jako komoda. Dokonalou kombinaci vytvoříte s dalším kouskem z řady MORESBY.

 

TECHNICKÉ SPECIFIKACE: 

Materiál nohou: masivní dubu

Materiál kostry: masivní dub

Materiál dvířek: dubová dýha

Barva nohou: světlá

Barva kostry: světlá

Barva dvířek: světlá

Povrchová úprava: lak

Rozměry šxhxv: 135x40x55 cm

 

MONTÁŽ A PÉČE

Montáž: nutno smontovat

Péče: pravidelně pečovat balzámem na lakované povrchy, nečistoty otírat vlhkým hadříkem

Doplňkové parametry

Kategorie: TV stolky, Světlé TV stolky, Dřevěné TV stolky, Moderní TV stolky, TV stolky ve skandinávském stylu, Bílé dřevěné TV stolky, Zlaté dřevěné TV stolky, Světlé kovové TV stolky, Světlé dřevěné TV stolky, Hnědé dřevěné TV stolky, Šedé dřevěné TV stolky, Černé dřevěné TV stolky, Bílé TV stolky ve skandinávském stylu, Zlaté moderní TV stolky, Světlé vintage TV stolky, Světlé moderní TV stolky, Světlé TV stolky ve skandinávském stylu, Světlé rustikální TV stolky, Hnědé moderní TV stolky, Hnědé TV stolky ve skandinávském stylu, Šedé TV stolky ve skandinávském stylu, Černé moderní TV stolky, Černé TV stolky ve skandinávském stylu, Kovové moderní TV stolky, Kovové TV stolky ve skandinávském stylu, Dřevěné industriální TV stolky, Dřevěné vintage TV stolky, Dřevěné moderní TV stolky, Dřevěné TV stolky ve skandinávském stylu, Dřevěné rustikální TV stolky, Skleněné moderní TV stolky, Světlé TV stolky a komody pod TV, Dřevěné TV stolky a komody pod TV, Moderní TV stolky a komody pod TV, TV stolky a komody pod TV ve skandinávském stylu, Bílé dřevěné TV stolky a komody pod TV, Zlaté dřevěné TV stolky a komody pod TV, Světlé kovové TV stolky a komody pod TV, Světlé dřevěné TV stolky a komody pod TV, Hnědé dřevěné TV stolky a komody pod TV, Šedé dřevěné TV stolky a komody pod TV, Černé dřevěné TV stolky a komody pod TV, Bílé moderní TV stolky a komody pod TV, Bílé TV stolky a komody pod TV ve skandinávském stylu, Zlaté moderní TV stolky a komody pod TV, Světlé vintage TV stolky a komody pod TV, Světlé moderní TV stolky a komody pod TV, Světlé TV stolky a komody pod TV ve skandinávském stylu, Světlé rustikální TV stolky a komody pod TV, Hnědé moderní TV stolky a komody pod TV, Hnědé TV stolky a komody pod TV ve skandinávském stylu, Šedé TV stolky a komody pod TV ve skandinávském stylu, Černé moderní TV stolky a komody pod TV, Černé TV stolky a komody pod TV ve skandinávském stylu, Kovové moderní TV stolky a komody pod TV, Kovové TV stolky a komody pod TV ve skandinávském stylu, Dřevěné industriální TV stolky a komody pod TV, Dřevěné vintage TV stolky a komody pod TV, Dřevěné moderní TV stolky a komody pod TV, Dřevěné TV stolky a komody pod TV ve skandinávském stylu, Dřevěné rustikální TV stolky a komody pod TV, Skleněné moderní TV stolky a komody pod TV
Záruka: 2 roky
Barva: Světlá
Materiál: Dřevo
Styl: Moderní, Skandinávský

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

O ZNAČCE

ROWICO je tradiční švédský výrobce nádherného a designového nábytku a rodinný nábytkářský podnik založený roku 1971 Rolandem Hammargrenem. Rowico se zaměřuje především na výrobu kvalitního nábytku z masivního dřeva ve skandinávském a minimalistickém stylu a současně klade obrovský důraz na ekologii a udržitelnost životního prostřední pomocí certifikátů FSC.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz