logo Dekorace.cz

UFC: Blachowicz vidí zásluhy ve vítězství proti Rakic ​​​​a věří, že je dalším v řadě na titul

Přestože minulou sobotu vítězství v Las Vegas nevyšlo podle jeho představ, Jan Blachowicz věří, že udělal dost pro to, aby se vrátil blízko souboji o pás UFC v polotěžké váze (do 93 kg). V prvním boji po ztrátě titulu s Gloverem Teixeirou Polák porazil Aleksandara Rakiće technickým knockoutem ve třetím kole. Souboj skončil poté, co Rakušan utrpěl zranění pravého kolena, které mu znemožnilo pokračovat v boji. Pamatujte, že můžete vsadit na UFC, na svého favorita na 20Bet.

- Jsem bojovník, jsem válečník. Je lepší, když vyhrajete KO, TKO nebo čisté podání. Ale moje tělo bylo dnes v noci silnější. je to? Konec příběhu. Byl jsem připravený na třetí, čtvrté, páté kolo. Nebyl jsem,“ řekl Blachowicz na tiskové konferenci po akci v UFC Apex.

Po loňské zářijové prohře s Gloverem Teixeirou Polák přiznal, že sám sebe pochyboval o své vlastní schopnosti vrátit se zpět k dalšímu titulu. Věří, že tento víkendový zápas mu dal odpověď, kterou potřeboval.

- Hledal jsem tu odpověď. Tento boj mi dal odpověď, kterou chci: cítit se stejně, jako když jsem bojoval, než jsem čelil Gloverovi, když jsem bojoval s Izraelem (Adesanya) nebo s Dominikem Reyesem. Jsem šťastný, protože jsem do oktagonu vstoupil, abych udělal práci, abych se skvěle popral, ale také se bavil a užíval si, a to jsem udělal.

O titul UFC v polotěžké váze se bude hrát za necelý měsíc, nikoli 11. června v Singapuru, kdy bude Brazilec obhajovat pás proti Jiřímu Procházkovi na UFC 275. Blachowicz přiznává, že se nyní těší na vítěze .

- Doufám, že mi UFC dá další šanci na titul. Byl jsem číslo 1. Rakic ​​​​byl číslo 3. Pro mě je zřejmé, že jsem nyní kandidátem číslo 1 v boji o titul.

Další zajímavé články

Nepřehlédněte

EXOTAN křeslo KUBBANO tmavě šedé

12 779 Kč
Shop

EXOTAN pouf KUBBANO šedý

8 059 Kč
Shop

EXOTAN křeslo KUBBANO šedé

12 779 Kč
Shop

EXOTAN zahradní set BRINDISI šedý

31 499 Kč
Shop

EXOTAN jídelní stůl ORLANDO světlý

11 619 Kč
Shop

EXOTAN kbelík na led CHILL bílý

889 Kč
Shop