logo Dekorace.cz

Hledáte úklidovou firmu, která se postará o úklid domů v Praze?

Jestliže hledáte kvalitní, spolehlivou a zkušenou úklidovou firmu v Praze, s důvěrou se obraťte na společnost lepsiuklid.cz. Je na trhu již 13 let a z malé firmy se za roky svého působení rozrostla na velkou společnost, která se stará o pravidelný úklid mnoha svým klientům. Má své vyškolené pracovníky, špičkové úklidové stroje, pojištění pro případ způsobení škody ve výši 5 000 000 Kč a pracuje 7 dnů v týdnu, dle dohody se zákazníky. Co vše u ní můžete poptávat?

Bohatá nabídka služeb

Jistě vás napadne, že si u Lepší úklid s.r.o. můžete objednat úklidové služby. Je to tak, úklidové služby využívají především firemní klienti a bytová družstva vlastníků jednotek. S výborným strojovým vybavením a vyškoleným personálem zvládá velkoobjemové plochy velkých prostor uklidit efektivně, rychle, a přitom se zvládá přizpůsobit potřebám provozu konkrétního místa. V nabídce je i úklid domácností, péče o zahrady a venkovní plochy, ale také speciální práce – bourací, výškové, vyklízecí…

Pokud vás zajímá úklid domů Praha, vězte, že si můžete objednat pravidelný úklid pro svůj objekt a mít dům výborně obstaraný, aniž byste museli vynaložit jakékoli úsilí. Práce lze nastavit v rozsahu, v němž vám budou plně vyhovovat. Stejně tak je možné domluvit úklidové služby v rámci vyklízení nemovitosti, sklepů, půd nebo suterénů.

Hledáte pomoc s odvozem odpadků, odpadů? Lepsiuklid.cz se postará o přivezení velkoobjemových kontejnerů na odpad biologický i komunální, kontejnery na stavební suť, na přebytečné předměty dlouho ukryté v suterénech, na půdách nebo ve sklepích. Odpad vždy zlikviduje ekologickým způsobem v souladu s platnými předpisy a zákony ČR.

Pokud hledáte kvalitní firmu, jež se postará o úklid vaší firmy, skladu nebo jiných nebytových, ale také bytových a společných prostor, právě jste ji našli. Zadejte nezávaznou poptávku na lepsiuklid.cz.

Další zajímavé články

Nepřehlédněte

Nástěnné zrcadlo s věšákem 40x60 cm Clint – Spinder Design

4 669 Kč
Shop

Nástěnné zrcadlo ø 60 cm Donna – Spinder Design

5 999 Kč
Shop

Kulaté zrcadlo zlaté barvy Sass & Belle Monochrome, ø 24 cm

319 Kč
Shop

Bílý kovový závěsný zvonek Dakls

169 Kč
Shop

Nástěnné zrcadlo ø 60 cm Donna – Spinder Design

6 149 Kč
Shop

Vánoční crackery v sadě 6 ks Santa Game Cards - Robin Reed

489 Kč
Shop