logo Dekorace.cz

Dekorační svícny

S pomalým příchodem vánočního času přichází i naše zbrusu nová nabídka dekorativních svícnů. Nejen vánoční průsvitné svícny jsou neobyčejnou dekorací. A jistě si je zamilujete, především pro jejich eleganci a nadčasovost, která z nich vyzařuje.

Svícen, tedy průsvitný sáček, je vyroben ze speciálního nehořlavého materiálu. Do sáčku se vkládá čajová svíčka nebo LED svíčka, a díky krásným ornamentům na bocích sáčku vytváří plamen svíčky jedinečný světelný efekt.

Jemné náladové osvětlení průsvitných svícnů oceníte nejen v období Vánoc. V našem e-shopu naleznete motivy vhodné pro každou příležitost, pro každé roční období. Příjemnou atmosféru pomáhají dekorativní svícny vytvářet i v restauračních zařízeních, hotelech, vinárnách a kavárnách.

Romantickou náladu podpořte svícny s motivem motýlka, růže, srdce, slunce. K narozeninám, jako dárek pro milovanou osobu, darujte svícny pro štěstí s dekorem čtyřlístku, tajného přání či svícny s motivem párty a narozenin. Pro vytvoření tajuplné, strašidelné atmosféry máme alternativu v podobě svícnů s duchy nebo vyřezávanými dýněmi. Pro podpoření vánoční atmosféry jsou skvělé svícny s motivem hvězd, sobů, vánočního stromku a dalších vánočních symbolů.

Nezapomněli jsme ani na krásný český zvyk, pouštění svíček po vodě o Štědrém dnu. K tomuto účelu jsou vyrobeny speciální průsvitné svícny, které ladně plují po hladině vody. Tápete nad nákupem drobného dárku pro kamarádku? Romantické průsvitné svícny jsou skvělým řešením za výbornou cenu.

Dekorativní svícny naleznete v naší nabídce osvětlení a vánočních dekorací za bezkonkurenční ceny. Inspirujte se. pro ty co hledají dalš alternativu dekorativního osvětlení jsou tu nádherné lava lampy.

Dekorativní svícny zakoupíte ZDE.

Další zajímavé články

Nepřehlédněte

Sada 5 obrazů Tablo Center Dolce Vita

1 359 Kč
Shop

Svítící cedule Antic Line Caisse

1 090 Kč
Shop

Obraz Tablo Center Wonderful Flowers, 50 x 70 cm

969 Kč
Shop

Nástěnná směrovka na toalety Antic Line Toilettes

349 Kč
Shop

Sada 4 cedulek na dveře Antic Line Home

989 Kč
Shop

Zrcadlo 51x82.5 cm Vitrage – Esschert Design

4 079 Kč
Shop