logo Dekorace.cz

Konfigurátory interiérů a bydlení

Dekorace.cz Vám jako jediní přináší sadu on-line nástrojů a programů, které vám umožní nanečisto odekorovat vaše bydlení, přesně podle vašich představ. Nestane se vám tak, že si nakoupíte, zaplatíte řemeslníky a pak nebudete s výsledkem designu zcela spokojeni. Sestavili jsme sadu všech dostupných online konfigurátorů a programů, které vám s návrhy interiérů pomohou. Můžete tak bezpečně zkoušet všelijaké, i odvážnější kombinace.

 

1) Konfigurátor interiérů - FloorPlanener (AJ) online - zdarma

Floorplanner je nástroj na vytváření grafického návrhu všech místností a pokojů, bytů i domů. Co je nejlepší - základní verze je zcela zdarma! Je to snadné - založíte si účet a pak v on-line verzi přímo v prohlížeči začnete vytvářet vlastní půdorys a vkládat podlahové krytiny, nábytek, zařízení a podobně.

bytový konfigurátor Floorplanner

Ovládání aplikace je také velmi snadné. Nakreslíte základní půdorys bytu, ale navíc aktuálně vidíte rozměry v metrech včetně celkové plochy bytu! Je možné kreslit různé tvary pokojů a přidávat terasy apod. Dále už jen přidáváte různé vybavení bytu, jako je nábytek, zařízení bytu, kuchyně, koupelny - kanceláře, můžete prostě vytvářet a plánovat jakékoli místnosti. Je to skvělé a hlavně je to zábava ;). Nábytek a vybavení bytu vkládáte jednoduchým přetažením, načež je můžete libovolně natáčet nebo zvětšovat!

Free verze zdarma je omezena pouze možností uložit pouze 5 designů a 1 projekt. Začněte kliknutím na "Signup for a FREE account" a na další stránce vpravo pak stačí zadat váš email a heslo, do políčka "Confirm password" ještě jednou potvrdit heslo, zaškrtnout obě políčka a pak "Create account". Na váš email vám pak přijdou přihlašovací údaje: http://floorplanner.com/

 

2) Konfigurátor tapet - RASCH (NJ) online - zdarma

Konfigurátor tapet - RASCH

On-line konfigurátor tapet RASCH umožňuje snadně rychle a jednoduše vyzkoušet kombinace různých tapet a bordur. Skvělé je, že si můžete vybrat různé typy pokojů a interiérů podobné třeba těm co máte doma. Stěny pak odekorujete tapetami a můžete donekonečna kombinovat a zkoušet. Program je chytrý a sám vám také doporučí další tapety z dané série, které se k sobě hodí. Je to zábava. Tapety pak jednoduše nakoupíte přímo u nás v kategorii tapety. Online nástroj pro konfiguraci tapet RASCH najdete zde.

 

3) Konfigurátor malby - colordesigner (ČJ) online - zdarma

Konfigurátor malby - colordesigner  Konfigurátor malby - colordesigner

Novinkou je nový online nástroj od výrobce barev pro vaše bydlení Primalex. Jmenuje se colordesigner a umožňuje nanečisto vymalovat celý byt i dům. V nabídce si jednoduše vyberete interiér či exteriér a pak už jen pokoje, jako dětský pokoj, ložnice, obývací pokoj apod. Následně vybíráte v levém menu barvy a aplikujete je na stěny. Dekorace celého bytu pomocí barev je tak velmi snadná. Program dokonce počítá i s vložením vlastní fotografie. Vymalujte si domov s colordesignerem.

 

4) Konfigurátor interiérů - Sweet Home 3D (ČJ) - zdarma

Konfigurátor interiérů - Sweet Home Konfigurátor interiérů - Sweet Home

Sweet Home 3D je aplikace pro komplexní návrh rozmístění nábytku a dalšího vybavení v interiérech. Návrh interiéru se provádí ve 2D s možností využití přehledného náhledu ve 3D prostoru. Sweet Home 3D obsahuje rozsáhlou knihovnu nábytku a v případě potřeby si lze další modely stáhnout z webových stránek autora nebo si vytvořit vlastní 3D modely nábytku.
Operační systém : Vista-32, Win Me, Win XP, Win 2000, Win 2003, Win 98
Licence : GNU GPL - zdarma pro nekomerční využití
Odkaz ke stažení: Sweet Home 3D

 

4) Konfigurátor dekorací a bytových doplňků

Bohužel nic takového zatím neexistuje. Věříme, že dostatečnou inspirací pro Vás bude naše široká nabídka bytových dekorací a doplňků na dekorace.cz. Můžete vybírat například z kategorií samolepky na zeď, obrazy, vázy, nebo třeba designové hodiny a mnoho, mnoho dalšího. Dekorace pro obývací pokoj, halu, ložnici, kuchyň, jídelnu, pracovnu, koupelnu doporučujeme hledat v patře bytové doplňky. Pro dětský pokoj je připraveno speciální oddělení dětský ráj. Specialitou jsou vánoce - vánoční dekorace a osvětlení hledejte v našem vánočním shopu.

Další zajímavé články

Nepřehlédněte

BePureHome Třímístná pohovka STATEMENT koňak

33 589 Kč
Shop

BePureHome Třímístná pohovka STATEMENT tmavě šedá

33 589 Kč
Shop

WOOOD Plastová jídelní židle BLISS tmavá

2 879 Kč
Shop

WOOOD Nástěnný věšák LEVIN březové dřevo

529 Kč
Shop

WOOOD Plastová jídelní židle BLISS terracota

2 599 Kč
Shop

Truhlík CLASSIC

6 029 Kč
Shop