logo Dekorace.cz

Párty pro děti

Dětské párty, karneval, narozeniny a oslavy pro děti.

Oslava pro děti by měla být pořádně veselá, ať už půjde o karneval, dětskou párty nebo třeba oslavu narozenin. Děti mají rády akci, pohádky a barvy. Inspirací pro uspořádání dětské párty je mnoho. Například dětská párty pro holky, pro kluky, pirátská párty nebo párty pro princezny či kamarády medvídka Pú. Spoustu legrace si děti užijou na karnevalu.

Co potřebujete pro dětskou oslavu, narozeniny, párty a karneval?

 

BalónkyBalónky

Máme k dispozici latexové barevné balónky nebo i fóliové dětské balonky s motivy klaun, srdce, auto, zvířátka a mnoho dalších. Dětské motivy pro balónky jsou typické. V našem párty shopu nabízíme také výhodné balónkové sady, které obsahují mix různě barevných balónků nejrůznějších tvarů. Balónky na dětské oslavě nesmí chybět.

 

HeliumHelium

Aby balónky létaly, potřebujete hélium. V párty shopu jsou také výhodné sady obsahující nádobu s héliem s příslušným počtem balónků. Velice oblíbené nejen pro párty pro děti, ale také na večírky, oslavy narozenin a karnevaly. Pomocí létajících balónků vytvoříte krásnou dekoraci, a můžete si s nimi užít spousty legrace 🙂

 

párty sadyPárty sady

Pokud nemáte čas na výběr jednotlivých komponentů na párty, nabízíme skvělé a ekonomicky výhodné párty sady, které obsahují vše, co potřebujete na párty v jednom balení. Párty sety dle druhu obsahují: balónky, frkačky, trumpetky, čepice, klobouky, masky a konfety. Mnoho sad se skvěle hodí právě na dětskou párty či oslavu.

 

Konfety a serpentýnyKonfety a serpentýny

Konfety, serpentýny a hitovka vytřelovací konfety se hodí především na dětskou narozeninovou oslavu. Konfety jsou papírové roličky nebo papírové konfetky různých tvarů a barev, alternativou jsou třpytky. Pomocí konfet vytvoříte krásnou párty dekoraci a oslavence potešíte. Vystřelovací konfety jsou zcela bezpečné i pro děti.

 

 Párty kelímky, talířky, ubrousky a ubrusyPárty talířky, kelímky a příslušenství ke stolování

Zvláště na dětskou oslavu nebo párty pro děti se hodí plastové i papírové kelímky, talířky, ubrousky a ubrusy. Žádné mytí nadobí, použité talířky i kelímky jednoduše vyhodíte. V našem párty shopu najdete toto párty nádobí s různými motivy, převážně na dětskou oslavu. Vřele doporučujeme na dětskou oslavu narozenin.

 

Girlandy a praporkyGirlandy a praporky

Aby byla dětská oslava opravdu veselá, doporučujeme jako dekoraci použít girlandy a praporky, které jednoduše zavěsíte. Tyto dětské dekorace na párty shopu dodáváme s motivy oblíbených dětských hrdinů: medvídek Pú, Princezna a Mickey Mouse. Kromě praporků můžete dekoraci oživit i velkými prapory.

 

Frkačky a trumpetyFrkačky a trumpety

Každou párty, včetně dětské oslavy rozpárádíte pomocí frkaček, trumpetek a houkaček. Děti to milují, když si můžou pořádně zatroubit. Na párty shopu jsou frkačky různých barev i veselých motivů. Zajímavostí je houkačka ve spreji, která dělá opravdu, ale opravdu veliký rámus, proto z bezpečnostních důvodů patří pouze do rukou dospělých.

Další zajímavé články

Nepřehlédněte

Dřevník Sun – Rojaplast

2 993 Kč
Shop

Dřevník Wa-a – Rojaplast

4 620 Kč
Shop

Dřevník – Rojaplast

3 486 Kč
Shop

Dřevník – Rojaplast

3 108 Kč
Shop

Dřevník Wa-c – Rojaplast

7 140 Kč
Shop

Dřevník Sun – Rojaplast

2 436 Kč
Shop