logo Dekorace.cz

Vánoční SMS

Připravili jsme pro vás seznam vánočních SMS pro vaši inspiraci pro období Vánoc, aby jste nemuseli nic vymýšlet. SMSku jednoduše opíšete, upravíte a pošlete vaším blízkým. Pokud vás napadnou další vánoční SMS, budeme rádi, pokud se o ně s našimi čtenáři podělíte a napíšete nám. Děkujeme.

Ucpete kominy, nepustte Santu, pouzijte cement a nebo maltu, otevri okno, nasad si kulisek, darky ti prinese jedine Jezisek. Pekne vanoce preje …

Krasne Vanoce a u stromku pohodu a stesti. A co pod nim? Alespon 365 darku a v kazdem jeden krasny stastny den . . . . to ti preje …

At stromecek krasne Vam voni, at tisice zvonecku na Stedry den zvoni, at pocit stesti a lasky hreje, ty nejkrasnejsi Vanoce Vam preje …

Tim nejkrasnejsim darkem k Vanocum neni nic, co se zlatem trpiti. Je to usmev, laska, poh­lazeni. Nad takovy dar zadny neni..Krasne Vanoce

Purpura vecerem zavoni, zvonecek tichounce zazvoni. A jeho stribrny hlas probudi vzpominky v nas. Srdcem jsme stale detmi, cekame, az se setmi. Az vanocni stromek tu bude stat a varhany Tichou noc budou hrat, chci Vam v tu chvili prat, at kazdy ma kazdeho rad.

Vanoce jak od Lady, pod stromeckem poklady, kdyby to jen drobnost byla, aby srdce potesila. V novem roce krasne ziti, at Ti tvoje hvezda sviti.

Vanoce jak od Lady, pod stromeckem poklady, kdyby to jen drobnost byla, aby srdce potesila. V novem roce krasne ziti, at Ti tvoje hvezda sviti.

Vanoce, Vanoce, dobre rybam v potoce, jeste lepsi na taliri, Jezisek uz se k Vam blizi. Darku nese plnou nusi, by pohladil Vasi dusi. Krasne Vanoce.

Ahoj, tady Jezisek. Chystam se k Vam na Vanoce. Doufam, ze to nebudete prehanet s uklizenim. Narodil jsem se ve chleve a tak se chci u Vas citit jako doma.

Krasne Vanoce, bohateho dedu Mraze a Santu Klause. Je cas zabalit kapry, upect darky, zabit vanocku. Jen to v tom vanocnim shonu nepoplest!

Preji ti 12 mesicu bez nemoci, 53 tydnu pohody a stesti, 365 dnu bez starosti, 8.760 hodin lasky, 525.600 minut jedinecnych okamziku a 31.536.000 vterin lasky!

Prisel mi Jezisek nadelit smulu. Ze ji mel dost, dal mi ji furu. Povidam Jezisku, co takhle stesti? Listoval v seznamu, pak mi dal pesti. Tak stastné a vesele!

Stesti a lasku, radost a nehu at tobe prinese vanocni sen. Prani me najdes na vlocce snehu, zachyt ji na ruku na Stedry den.

Trpytny pozdrav sneznych vlocek, hodne darku pod stromecek, radost a klid na Vanoce, hodne stesti v novem roce preje…

Zatimco jsi klidne spal, Jezisek na okno zaklepal. Ozdobil vanocni stromecek, pod nej ti nadelil darecek. Vesele Vanoce preje…

<*)))>< <*)))>< <*)))>< Tohle hejno chciplych kapriku posli vsem svym kamosum jako Vanocni pozdrav a do Novyho roku vstoupis zarucene bez kreditu.

Další zajímavé články

Nepřehlédněte

Sada samolepek na zeď Ambiance Bright Tulips

869 Kč
Shop

Sada samolepek na zeď Ambiance Vermeil Poppies, 60 x 70 cm

939 Kč
Shop

Sada samolepek na zeď Ambiance Cute Bunny

549 Kč
Shop

Sada samolepek na zeď Ambiance Levanders

749 Kč
Shop

Sada 100 samolepek na zeď ve zlaté barvě Ambiance Golden Points

389 Kč
Shop

Sada samolepek na zeď Ambiance Flowers in the Garden

899 Kč
Shop